Restrange categoriile

Placari ceramice

Se impart in doua categorii :
a) in functie de tipul placilor ceramice folosite:
1. Pentru placile ceramice cu absorbtie redusa, E<3% (placi portelanate), se recomanda folosirea adezivului flexibil CM17.
2. Pentru placile ceramice cu absorbtie medie, 3%<10% se recomanda adezivul CM11 PLUS, CM9
3. Pentru placile ceramice cu absorbtie ridicata E>10% se recomanda folosirea adezivului CM9.
4. Pentru placari cu marmura se recomanda folosirea adezivului de culoare alba CM15.
b) in functie de destinatia placarilor ceramice:
1. Pentru placari ceramice interioare aflate in mediul uscat si semiumed se recomanda folosirea adezivului CM 9.
2. Pentru placari ceramice exterioare aflate in mediu uscat si semiumed se recomanda folosirea adezivului CM 11 PLUS.
3. Pentru placarile ceramice exterioare care se folosesc in conditii extreme se recomanda folosirea adezivului CM17 cu proprietati imbunatatite.
O categorie speciala o reprezinta placarea ceramica executata pe placi de gips carton pentru care se recomanda folosirea adezivului flexibil CM17.
In toate cazurile, atat pentru placari interioare cat si exterioare, se recomanda rostuirea placarilor ceramice folosind chiturile de rosturi aquastatice si antimucegai CE40.
Pentru placarile ceramice folosite in industria alimentara se recomanda rostuirea placilor folosind chitul de rosturi epoxidic CE47, care are rezistenta sporita la actiunea agentilor chimici si nu permite dezvoltarea culturilor microbiene.

Promotii electrocasnice TEKA
panouri sandwich

Despre noi

Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.
Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30,000 repere)

Afla mai multe »Decoreaza virtual