Comunicate de presa

« Inapoi

Un nou centru comercial Arabesque: Oradea

04/12/2009

Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de constructii si finisaje din Romania, a finalizat un nou centru comercial si logistic la Oradea. In urma unei investitii de peste 10 milioane de euro, noua platforma acopera o suprafata totala de aprox. 30,000 mp, din care 10,000mp reprezinta hala depozit si showroom. Se creeaza astfel conditii moderne de lucru pentru aproximativ 200 angajati, precum si facilitati logistice moderne pentru deservirea clientilor din zona.

Noul centru Arabesque Oradea este amplasat la intrarea in oras dinspre Arad si asigura constructorilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari, de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica, de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate si de policarbonat, etc), produse pentru finisaje (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.).

Serviciile asigurate clientilor cuprind colorarea vopselelor si tencuielilor decorative, consiliere in alegerea tipurilor de materiale, indicarea consumurilor specifice si a tehnicilor de aplicare, debitarea si cantuirea palului, precum si transportul in maxim 24 ore de la primirea comenzii.

Deschiderea noului centru comercial si logistic din Oradea face parte din planul Arabesque de extindere teritoriala si de consolidare a pozitiei de lider al pietei distributiei de materiale de constructii si finisaje.

Alte filiale Arabesque sunt la: Bucuresti (Otopeni, Glina, Militari), Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Baia Mare, Tg. Mures.

Pe plan regional, compania are operatiuni in Republica Moldova, Serbia, Bulgaria si Ucraina, insumand 22 filiale externe.
Cifra de afaceri a Arabesque s-a ridicat in 2008 la 550 milioane Euro, cu aproximativ 22% mai mult fata de cifra raportata in anul 2007.

Promotii electrocasnice TEKA
panouri sandwich

Despre noi

Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.
Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30,000 repere)

Afla mai multe »Decoreaza virtual