Produse / Instalatii sanitare si termice / Capace si rezervoare WC / REZERVOARE WC INGROPATE FUSION

REZERVOARE WC INGROPATE FUSION

REZERVOARE WC INGROPATE FUSION

Gama FUSION este reprezentata de rezervoare wc ingropate de inalta calitate, realizate din polietilena de inalta densitate, ceea ce garanteaza o rezistenta ridicata la variatii termice, la loviri sau socuri si la actiunea timpului. Avand o grosime de doar 90 mm si o capacitate de 8 litri, rezervoarele FUSION pot fi instalate in orice fel de perete. In aceasta constructie, vasul de toaleta montat pe perete poate sustine o greutate de pana la 400 kg.

 

Dimensiunile rezervorului precum si ale deschizaturii din spatele placutei de actionare, ofera un acces facil la componentele interne, in cazul realizarii unor lucrari de intretinere.

Prin indepartarea placutei de actionare, toate componentele interne, inclusiv cele situate in partea inferioara a rezervorului, sunt usor accesibile chiar si fara ajutorul uneltelor.

 

Rezervorul Fusion este echipat cu robinet flotor compact care asigura atat o umplere rapida si silentioasa, cat si o inchidere garantata la presiuni intre 0-10 bar.

Livrat cu plasa pentru tencuire si invelis anticondens, impotriva umiditatii si a zgomotului.

Este dotat cu structura anti-infundare pentru evitarea daunelor la componentele interne.

Mecanismul de scurgere este acelasi, atat pentru rezervoarele wc ingropate cu descarcare dubla (partiala) cat si pentru cele cu actionare simpla (start-stop).

 

Teava de scurgere ce contine mufa excentrica, permite compensarea dezaxarilor ocazionate de montaj, atat in inaltime cat si in laterale. Este posibila corectarea pe verticala a inaltimii tevii cu pana la 10 mm, chiar si dupa ce rezervorul wc a fost zidit. 

Reglarea evacuarii partiale poate fi realizata foarte usor, gratie surubului de reglare aflat pe spatele placutei de actionare.

 




Produse

Promotii electrocasnice TEKA
panouri sandwich

Despre noi

Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.
Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30,000 repere)

Afla mai multe »



Decoreaza virtual