Acoperisuri inclinate


Acoperis inclinat

Functie de structura acoperisului inclinat, care de obicei poate varia in intervalul >50≤450, pot fi acoperisuri cu un singur strat, cu doua sau trei straturi ventilate.

 

Exemplu de izolatii sub acoperis:

-       Acoperis cu un singur stat

-       Acoperis cu doua straturi, ventilat: un acoperiş cu două straturi “cu aerisire”, prevăzut cu un interval de aer care permite comunicarea cu mediul extern deasupra membranei izolatoare.

-       Acoperis cu trei straturi, ventilat: acoperiş „cu aerisire” format din mai multe straturi separate de intervale de aer, care permit comunicarea cu mediul extern.

La proiectarea grosimii termoizolatiei se ia in calcul reducerea cat mai mare a pierderilor de caldura, astfel, cu cat grosimea e mai mare cu atat pierderile sunt mai mici. Totodata, cu cat coeficientul λ de conductibilitate termica e mai mic cu atat izolatia este mai buna.

Produse recomandate:

- Rockwool: ROCKMIN PLUS, MULTIROCK, AIRROCK LD, ND.

-Saint Gobain: PLE, PLU, PLA, PLN

 

 

 


Acoperis un strat
2 straturi varianta 1
2 straturi varianta 2
3 straturi varianta 1
3 straturi varianta 2
Mansarda 1
Mansarda 2
Promotii electrocasnice TEKA
panouri sandwich

Despre noi

Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.
Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30,000 repere)

Afla mai multe »Decoreaza virtual